Server issues Q2pro

Topics regarding running or playing on D-Day servers.
Post Reply
killaz
Posts: 5
Joined: Thu May 24, 2018 12:00 am

Server issues Q2pro

Post by killaz » Thu May 24, 2018 8:30 pm

Hey everyone,

I'm trying to run a dedicated dday server. I've got a centos 6.9 vps and I have a server running on it currently. The good news is it compiled fine and it actually runs, but when the first map is finished and when it tries to load the next map, it gets stuck in a loop (I think). I was wondering if someone could help me identify what's wrong with it? The server host is eragnarok.ml. Maybe someone can connect and see what's going on?

Cheers

killaz
Posts: 5
Joined: Thu May 24, 2018 12:00 am

Re: Server issues Q2pro

Post by killaz » Thu May 24, 2018 8:49 pm

Image

Here's a screencap of the server output, it's just stuck like that.

TRUE
Posts: 192
Joined: Thu Dec 16, 2010 4:16 am
Location: Croatia

Re: Server issues Q2pro

Post by TRUE » Fri May 25, 2018 6:16 am

Use R1Q2 to run server

killaz
Posts: 5
Joined: Thu May 24, 2018 12:00 am

Re: Server issues Q2pro

Post by killaz » Sat May 26, 2018 11:57 am

How so? Do I build R1Q2 from source? Or is there some kind of command I run from powabanga's release?

TRUE
Posts: 192
Joined: Thu Dec 16, 2010 4:16 am
Location: Croatia

Re: Server issues Q2pro

Post by TRUE » Sat May 26, 2018 12:16 pm

No man look here http://ddaydev.com/site/downloads.php you need this release and than you use r1q2 dedicated server , powabanga's release sucks and its unstable in many ways.

User avatar
Fafner
Developer
Developer
Posts: 3637
Joined: Sun Jun 29, 2003 2:04 pm
Contact:

Re: Server issues Q2pro

Post by Fafner » Sat May 26, 2018 6:22 pm

It won't go to the next map unless someone is on the server. There's no reason to.
1RB: http://www.1rb.mav.net
Speedway: http://www.ddaydev.com/speedway
If you need help, start a thread. That way other people can learn from the information given. DON'T PM ME unless it's necessary.

killaz
Posts: 5
Joined: Thu May 24, 2018 12:00 am

Re: Server issues Q2pro

Post by killaz » Sun May 27, 2018 9:28 pm

Thanks for the replies.

I managed to get wine up and running on my VPS and vnc'd in and ran the official windows server. Not really an ideal solution but hopefully it's fine. Is there a way to run the dedicated server in the console? Maybe using wineconsole?

It's up and running now, hopefully it stays that way :P

Mr. YOur no fun
Developer
Developer
Posts: 5453
Joined: Sun Aug 10, 2003 9:48 pm
Contact:

Re: Server issues Q2pro

Post by Mr. YOur no fun » Mon May 28, 2018 12:15 am

Congrats. Once it is stable make the connection available to us.

killaz
Posts: 5
Joined: Thu May 24, 2018 12:00 am

Re: Server issues Q2pro

Post by killaz » Mon May 28, 2018 1:57 am

Mr. YOur no fun wrote:
Mon May 28, 2018 12:15 am
Congrats. Once it is stable make the connection available to us.
No worries, I've added the server to the server list so anyone can join: https://www.quakeservers.net//quake2/se ... dday/so=8/

The server is set up for all the folks in the southern hemisphere :D I'll try and keep it running for as long as I can.

Connection details:

name: |EXP| Clan Australian Server - Hosted in Melbourne (5.02)
host: eragnarok.ml
port: 27910


Hopefully I'll see you guys in game :)

Post Reply